به گزارش اصناف شهر، گرایلو تصریح کرده: «در جریان این برداشت غیرقانونی که در ماههای پایانی سال گذشته انجام شده است، هماهنگیهای لازم با دستگاههای نظارتی و امنیتی استان برای دستگیری و بازگرداندن فرد متخلف که به خارج از کشور گریخته، همچنان ادامه دارد.»
اطلاعات خبرنگار ما حاکی از آن است که این کارمند با نام اختصاری «الف. الف» مسوول صدور چک در حسابداری مجتمع بندری امام بوده و رقمی معادل دو میلیون دلار را به صورت «ارز دیجیتال» برداشت و از کشور گریخته است. مقصد این فرد کشوری بوده که همکاری خاصی با ایران برای بازگرداندن متهمان مالی و اختلاسهای کلان نکرده و نمیکند: کانادا!
خانواده این فرد پیش از این و در زمستان سال گذشته به کانادا گریختهاند و خودش نیز با استفاده از فرصت به وجود آمده در تعطیلات نوروز به این کشور رفته. این اختلاس باتوجه به اینکه «توکن» امور مالی حسابداری بندر امام خمینی در اختیار وی برای پرداختهای مالی به اشخاص حقیقی و حقوقی بوده است صورت گرفته و با عدم حضور وی در پایان تعطیلات نوروزی در محل کارش، موضوع اختلاس و برداشت غیرقانونی وجوه از حسابهای بندر برملا میشود!
همسر این فرد نیز با نام اختصاری «الف. ش» معرفی شده که وی نیز در یکی از مهمترین شرکتهای صنایع غذایی ایران در منطقه ویژه امام مشغول به کار بوده و سمت مدیریت هم داشته است. گفته میشود که خانم «الف. ش» در شرکتی متعلق به هلدینگ «الف» به عنوان مدیرعامل فعالیت میکرد. شرکتی که سال ۸۷ یکی از بزرگترین قراردادهای سرمایهگذاری بخشخصوصی در بنادر کشور برای تولید و صادرات شکر را با سازمان بنادر و کشتیرانی امضاء کرده بود و در آخرین تحولات، برای پرداخت حقوق کارگران خود نیز به مشکل خورده است.
در این قرارداد قرار بود مجتمع تصفیه شکرخام در بندر امامخمینی (ره) به ظرفیت یکمیلیون تن در سال و با سرمایهگذاری بالغ بر یکهزار و ۸۹۶میلیارد ریال با مشارکت شرکت BMA آلمان احداث شود.