نان و غلات:
در این گروه، اقلام ” رشته آش ” با ۱۵٫۰ درصد و” برنج ایرانی درجه یک ” با ۳٫۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام ” گوشت گوسفند” با ۴٫۵ درصد و ” گوشت گاو و گوساله” با ۱٫۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی” با ۳٫۸- درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ۳٫۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” تخم مرغ ماشینی ” با ۵٫۴- درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” لیمو ترش ” با ۱۱٫۷ درصد ،” پرتقال” با ۸٫۳ درصد میباشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هندوانه” با ۲۱٫۹- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”گوجه فرنگی” با ۱۴٫۷ درصد ،”سیب زمینی” با ۱۳٫۶ درصد و ” هویج فرنگی ” با ۱۲٫۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” خیار ” با ۷٫۷- درصد و “بادمجان” با ۵٫۳- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” چای خارجی بستهای ” با ۵٫۱ درصد، “قند” با ۵٫۰ درصد و”شکر” با ۳٫۷ درصد میباشد.
در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، از ۵۳ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ۲۲ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطهای نقاط شهری کشور (۳۱٫۶ درصد) داشتهاند.