تاریخ : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 20 شوال 1445 Sunday, 28 April , 2024
0

بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو مرغ گرم کامل بیش از ۹۵ هزار تومان است. در میادین میوه‌ و تره بار نیز بر اساس نرخنامه این سازمان هر کیلو مرغ گرم با قیمت ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود و به دلیل همین اختلاف قیمت مرغ در مغازه‌ها و سطح شهر، تمایل خرید مردم از میادین میوه و تره بار بالا رفته است. علی ابراهیمی – مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی – اخیرا اعلام کرده که افزایش قیمت مرغ ارتباطی به تولید ندارد، زیرا تولید کم نشده و اساسا مرغدار نیز هیچ نقشی در تعیین قیمت ندارد. وی همچنین افزود که فروردین، اردیبهشت و خرداد میزان جوجه‌ریزی کم و تقاضا زیاد بود و همین امر منجر به افزایش قیمت مرغ شد؛ به طوری که حتی در مقطعی واردات انجام شد. اما از تیرماه تاکنون بازار ثبات خوبی دارد و در آذرماه نیز حتی جوجه‌ریزی از ۱۴۰ میلیون قطعه بالاتر رفته است. به گفته وی اگر با همین شرایط پیش برویم تا پایان سال هیچ نگرانی برای تولید مرغ وجود ندارد. دبیر انجمن جوجه یکروزه نیز چندی پیش به ایسنا اعلام کرد که بر اساس سیاست‌های وزارت جهادکشاورزی قرار است تا پایان سال هر ماه حداقل ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه تولید شود تا کشور دچار کمبود در جوجه یکروزه و مرغ نشود. بنابر گفته این فعال صنعت طیور روند تامین کنجاله سویا بهبود یافته و ذرت به وفور در سامانه بازارگاه وجود دارد و از این جهت مشکلی وجود ندارد.

  • کد خبر : 9266
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴
بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو مرغ گرم کامل بیش از ۹۵ هزار تومان است. در میادین میوه‌ و تره بار نیز بر اساس نرخنامه این سازمان هر کیلو مرغ گرم با قیمت ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود و به دلیل همین اختلاف قیمت مرغ در مغازه‌ها و سطح شهر، تمایل خرید مردم از میادین میوه و تره بار بالا رفته است.  علی ابراهیمی – مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی –  اخیرا اعلام کرده که افزایش قیمت مرغ ارتباطی به تولید ندارد، زیرا تولید کم نشده و اساسا مرغدار نیز هیچ نقشی در تعیین قیمت ندارد.  وی همچنین افزود که فروردین، اردیبهشت و خرداد  میزان جوجه‌ریزی کم و تقاضا زیاد بود و همین امر منجر به افزایش قیمت مرغ شد؛ به طوری که حتی در مقطعی واردات انجام شد. اما از تیرماه تاکنون بازار ثبات خوبی دارد و در آذرماه نیز حتی جوجه‌ریزی از ۱۴۰ میلیون قطعه بالاتر رفته است.  به گفته وی اگر با همین شرایط پیش برویم تا پایان سال هیچ نگرانی برای تولید مرغ وجود ندارد.  دبیر انجمن جوجه یکروزه نیز چندی پیش به ایسنا اعلام کرد که بر اساس سیاست‌های وزارت جهادکشاورزی قرار است تا پایان سال هر ماه حداقل ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه تولید شود تا کشور دچار کمبود در جوجه یکروزه و مرغ نشود.  بنابر گفته این فعال صنعت طیور روند تامین کنجاله سویا بهبود یافته و ذرت به وفور در سامانه بازارگاه وجود دارد و از این جهت مشکلی وجود ندارد.

بر اساس نامه رئیس انجمن صنفی صنعت تایر با توجه به ابلاغ نشدن آزادسازی نرخ لاستیک، افزایش قیمت‌ها باید متوقف شود.

به گزارش اصناف شهر، رئیس انجمن صنفی صنعت تایر روز گذشته در نامه‌ای به مدیران شرکت‌های تولیدکننده با اشاره به سبد اخیر اعلام شده از طرف شرکت‌ها با تعدیل اندک قیمت فروش که در راستای سیاست آزادسازی قیمت تایر سواری و مصوبه تنظیم بازار صورت پذیرفته، خواسته که به‌دلیل عدم ابلاغ رسمی و نامه امروز سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، فروش با قیمت‌های جدید متوقف شود تا پس از مذاکره و هماهنگی با مسئولان، نسبت به افزایش نرخ در چارچوب ضوابط کشور اقدام شود.

گفتنی است هفته آخر آذر ماه خبری مبنی بر اینکه “آزادسازی نرخ تایر سواری اجرایی شد” منتشر و اعلام شد که “بر اساس آنچه که قرار بود از اوایل دی ماه نرخ‌گذاری تایر سواری آزاد و توسط خود شرکت‌های تولیدکننده انجام شود، این اتفاق، زودتر اجرایی شده و کارخانه‌های تایرسازی از این‌ به بعد می‌توانند بر اساس قیمت تمام شده محصولات خود، نسبت به افزایش قیمت محصولات اقدام کنند. ” همچنین عنوان شد که “در اولین اقدام پس از آزاد سازی نرخ تایر سواری، قیمت تایرهای سایز ۱۴ به میزان هشت درصد قیمت تایرهای سایز ۱۵ به میزان پنج درصد توسط کارخانه‌ها افزایش یافته است؛ بنابراین شرکت‌هایی که فروش آنلاین دارند، با نرخ‌های جدید فروش به مصرف‌کننده را از آغاز کرده‌اند. ”

اما اواخر هفته گذشته مصطفی تنها- سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران- موضوع آزاد شدن نرخ تایر، پیش از وعده را رد و گفت که آزاد شدن نرخ‌گذاری تایر، وعده وزیر صمت بوده و هنوز هم محقق نشده است؛ اما با توجه به روندِ تورمی کنونی، تثبیت نرخ یک کالا آن هم در حالی که کل زنجیره ارزش آن متناسب رشد تورم قیمت گذاری می‌شود، اجحاف در حق تولید کننده تایر است.

گفتنی است؛ در ماه‌های اخیر بازار لاستیک با مشکلات متعددی روبه‌رو بوده و گزارش‌ها از بازار نیز حاکی از کمبود لاستیک با قیمت مصوب دولتی در بازار است. گفته می‌شود بخشی از این مشکلات به تاخیر در تخصیص ارز بر می‌گردد و بخشی هم به خاطر دپوی کالا در خلاء نظارت بر بازار است.

در همین راستا روز گذشته اتاق‌های اصناف ایران در اطلاعیه‌ای از اجرای طرح ویژه «نظارت و بازرسی از بازار تایر خودرو» در سراسر کشور خبر داد.

لینک کوتاه : https://asnafshahr.ir/?p=9266

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.