به گزارش اصناف شهر، طغیانی اظهار کرد: دهکها بهدلیل اینکه ابعاد بزرگی دارند و هر دهک حدود هشت و نیم میلیون نفر است.
در این تعداد یک عده هستند که به دهک پایینتر نزدیک بوده و یک عده نیز در دهک دهم درآمد نجومی دارند که ما به همه اینها دهک ۱۰ میگوییم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس بیان کرد: وقتی هشت و نیم میلیون نفر در دهک قرار میگیرند طبعا فاصله بینشان زیاد میشود. اینکه دولت نگاه خود را به سمت صدک ببرد به اطلاعات دقیقتر نیاز دارد و مهمترین مشکل آن بحث اسناد عادی است، چون خیلی از داراییهای اشخاص و یا درآمدهایشان به صورت اسناد عادی است و در هیچجا ثبت نشده است.
وی افزود: اگر داده کافی داشته باشیم که پاشنه آشیل این کار است و آن را به سمت صدک ببریم عدالت بیشتر میشود، چون مثلا در دهک ۱۰ که هشت و نیم میلیون نفر در آن هستند ۱۰ طبقه دیگر پیدا میکنیم. یعنی از هشت و نیم میلیون نفر در دهک به ۸۵۰ هزار نفر در صدک تقسیم میشود و یک مقدار اعداد و سیاستگذاری دقیقتر میشود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تغییر میزان یارانهها در صدکبندی به سیاستگذاریهای دولت بستگی دارد. هرقدر که دقیقتر شناسایی کرد میتوان یارانهها را هدفمندتر کرد، چون در صدک اول دهک اول محرومترین و بدترین وضع معیشتی را داریم و باید بیشتر به آن کمک شود.
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت در نشست خبری روز سهشنبه (۲۵ مهر) درباره تغییر دهکبندیهای خانوارها اظهار کرده بود: بنا نیست میزان یارانهها تغییر کند بلکه قرار است شیوه دهکبندی از دهک به صدک تغییر کند. این اقدام برای افزایش دقت است و هیچ تغییری برای مبالغ یارانهها و حذف مشمولان صورت نخواهد گرفت.